bloglovin start mail

Mösspåtagning!

2010-04-28 10:16:27
Idag är det mösspåtagning i skolan! Känns fääätt najs... Tog just bilderna på mössorna för att ha på inbjudningskort. Helt okej va? Ska snart åka till Sollentuna, snabbluncha med A och sen på med hatten. Gäller att jag inte glömmer kvar dom här på Delight... möhö!


Lööööök

2010-04-27 17:07:55
På praktiken idag fortsatte jag med produktfotograferingen. Hade med mig studentmössan, äpple, lök, lime...

Den bild jag blev mest nöjd med är löken. För att stötta upp den använde jag några kaffebönor som låg kvar sedan gårdagens bild. Efter att en liten böna trillade iväg insåg jag att bilden säkert skulle bli intressantare med massa bönor. Så bilden på löken blev lite lik gårdagens. Tycker dock inte att det gör så mycket. Funderar på om man ska göra om den men använda sig av pepparkorn eller liknande istället?


Senaste timmarna har jag lekt lite med en storformatskamera. KÄRLEK! Imorgon ska jag ta en bild med den också som ska skickas till labbet, intressant intressant!

Nu ska jag vilket fall pallra mig hem till A och plugga matte, jippie.. ching chong!


Great Balls Of Fire

2010-04-26 20:26:38
Sedan vecka 11 har jag haft praktik på Delight Studios. Ett företag som har fem studios som de hyr ut till företag som ska plåta. Massa kända företag fotar där, typ H&M, Monki, Gina Tricot, Hertz, Elfa, Ferrari m.m. Idag passade jag på och snodde en studio. Fick i uppgift att fota något vitt mot en vit bakgrund. Efter en del pill och lite genomgång av snälla Annika blev resultatet såhär:


Tycker att det blev helt okej! Imorgon tänkte jag ta med lite grejor hemifrån och plåta lite produktfoto. Har inte kommit på vad ännu.. Funderar på att ta bättre bilder på min studentmössa! Känner även att jag kanske borde ha gått till Ica och köpt lite flaggor m.m som kan man göra fina inbjudningar till studentmottagnigen med... Vi får se!


Mah dude

2010-04-21 18:03:02
Here's mah duuude. Det här var i helgen. Det var grymt väder och fint ljus på roslagsbanan ;) inte som idag.. nu är marken snötäckt och det känns inte helt okej, ärligt talat. Enligt SMHI ser det inte så lovande ut förrän söndag heller.. buhu! Vilket fall som, jag inser att jag måste köpa en reflexskärm snarast när jag tittar på mina porträttbilder.. Har ju en stor skiva men den är rätt knölig att konka omkring på.. :/Vovvarna

2010-04-20 15:19:05
Majken är alltid redo för att ställa upp på bild och posar glatt. Oftast stirrar hon dock mest på en för att man ska kasta leksaken man har i knät eller godisen som ligger ovanför gluggen.


Vår andra vovve, Nellie, är inte lika lätt att fånga i kameran... Antingen ska det tramsas omkring eller så är det booooring. Helst av allt ska hon dock vara nära, typ sitta i knät vilket gör det hela mycket svårare... Anw, idag lyckades jag fånga en halvbra bild på henne när hon ligger på rygg och blir kliad på magen... Göttmos!

såfort hon ligger på rygg börjar hon dock nysa.. då kan det se ut såhär ;)


For what it's worth

2010-04-17 19:55:34
Den här bilden på Majken och Arvid är tagen i veckan, HALV ÅTTA! och det var ljust, varmt och skönt. Wow, nu är våren är här, wiuuu! Känns väldigt mycket okej! Förövrigt har det varit fint väder nästan hela veckan förutom nån regn och hagelskur. Sweeeet! Anw, nu ska jag sticka iväg till Helene på drinkkväll :)It's here!

2010-04-07 15:21:00
Ja, äntligen har studentmössan kommit! Tjohej, nu är det jvlar i mig nära! Förra veckan var vår skiva (som naturligtvis ägde!) samt Jockes och Helenes - jag är inte ALLS taggad till tusen på att springa ur skolan med mössan på sne och skrika FYFAN VAD VI ÄR BRA. hahah :)Denna sida ses bäst i Mozilla Firefox eller Safari.
-
-
-
-