bloglovin start mail

Black & White

2010-03-26 20:17:03
De här bilderna tog jag till mitt Projektarbete i skolan. Mitt arbete gick ut på att jag och tre andra tjejer tillsammans skapade en tidning med intervjuer om människors passioner och deras syn på passion. De här bilderna finns inte tidningen men när vi ställde ut arbetet (förrförra helgen) hade vi dessa bilder utskrivna i A3 med ett citat från varje person skrivet under om vad de tyckte och tänkte om passion. Väldigt fint!



Sjukling

2010-03-24 20:00:20
Hella förra veckan låg jag hemma med feber, ont i magen och illamående. Och nu verkar man vara sjuk igen dårå. Pappa tyckte synd om mig och köpte blommor ♥ Nu gäller det att bli frisk, vill starta min praktik på Delight Studios på riktigt. Började förra måndagen men har bara varit där en dag hittils, i måndags. Var jättetaggad och dessutom har Sarah varit där hela tiden och har sin sista dag imorgon. Känns riktigt surt att ha missat det, men så går det när saker och ting inte vill samarbeta.



Zen Magnets

2010-03-18 17:26:28
Arvid har köpt en ny leksak som jag inte kan sluta pillra på nu när jag är hemma och är sjuk. Det är 216 kulmagneter som man kan forma, dra, knögla och mosa. Här har jag lyckats forma 189 av kulorna till en liten boll. Lite kantig kanske men vad mer kan man begära? På youtube finns det en video med en kille som gör diverse olika grejer med magneterna. Det var därifrån jag utgick när jag gjorde bollen. Tipstipstips ;)



3 blombilder till

2010-03-17 21:51:46


Jag var bara inte gjord för dessa dar

2010-03-17 15:37:58
Är det bara jag som längtar något sjuuukt till att våren med alla dess färger kommer? Det är så mycket mer inspirerande att fota när grönt och blommor kommer (+ värme så man inte fryser fingrarna av sig såklart!). Dels kommer det upp fina motiv och dels får man fina bakgrunder när man fotar porträtt. Me like!



Fototävling!

2010-03-16 18:05:19
Jag kikade runt på olika bloggar och hittade Emma som har en fototävling där man kan vinna denna reflexskärm. Skulle sitta perfekt nu när våren och alla färger är på ingång och mitt sug efter att fota porträtt är på topp! Om du också vill vara med och tävla kan du klicka här.
Mitt tävlingsbidrag är ett porträtt på Helene som jag tog till ett fotoprojekt där jag bestämde mig för att ha tema "Gottegris".



With my family here beside me

2010-03-11 10:22:52
I november tog jag med mig mina syskon, deras respektive samt deras barn till studion för att fota till en fotobok som jag gav mamma i födelsedagspresent. Här kommer tre av bilderna. Kommer förmodligen upp fler av dessa bilder, kanske ikväll!




Sportlovspyssel

2010-03-04 21:15:46
Idag skulle jag mamma och mitt systerbarn, Vendela, ha en pysseldag. Tanken var väl pärlplattor, målande, smycken och tvåltillverkning. Pärlplattor och måleri av en trä-kyckling hanns med. Sen var det full rulle med allt annat! Myspysigt, vilket fall. Tvål- och smyckestillverkning får komma en annan dag.




First!

2010-03-02 04:40:36
Premiär på SussPix-bloggen! Det här är en blogg som är gjord för att fyllas med fotografier skapade av min underbara Nikon D80. Allt eftersom kommer bloggen att fyllas på med både bilder och text. Till en början kämpar jag med att få till en lyckad design som jag blir nöjd med (petmaja!), så ett tag framöver blir det förmodligen glest med inlägg. Med tanke på vädret (grått, slask och snöblandat regn) är det troligt att de bilder som kommer upp inte är tagna nyligen. Men vi får se! Mycket nöje! (:



Denna sida ses bäst i Mozilla Firefox eller Safari.
-
-
-
-